Airconditioning voor woonhuis, kantoor en bedrijven

Airconditioning of Koeling wordt tegenwoordig veel toegepast in een woonhuis of op kantoor en reguleert de lucht om een koel en aangenaam binnenklimaat te creëren, vooral tijdens de warme zomerdagen. DIBO adviseert u graag over de mogelijkheden om een airconditioning te installeren. Het systeem wordt vakbekwaam geïnstalleerd en volledig afgestemd op uw locatie. Van winkel tot woonhuis, van computerruimte tot kantoorgebouw of een school.

Airconditioning voor uw woonhuis
Airconditioning in uw woonhuis geeft een welbehagen gevoel op warme zomerdagen zowel in de huiskamer of in de slaapkamer.

Airconditioning op kantoor of bedrijven
Terwijl airconditioning op kantoor of in uw bedrijf ervoor zorgt dat u en het personeel alerter blijft en beter presteert. Airco houdt het hoofd koel en bevordert de werkprestaties tijdens warme dagen. Snel uitgerekend.

Airconditioning voor uw winkel

Airconditioning in uw winkel helpt om de temperatuur tijdens warme zomerdagen in uw winkel goed te reguleren. Uit onderzoek is gebleken dat uw klanten meer zin hebben om tot aankoop over te gaan als het binnenklimaat op juiste temperatuur wordt gebracht door de airconditioning in uw winkel juist in te stellen. Uw personeel zal door het juiste binnenklimaat regeling ook meer presteren waardoor u inkomsten zullen groeien. Airconditioning in uw winkel is daarom een juiste investering en DIBO geeft u graag advies welk systeem bij uw situatie het meest geschikt is. Een aangenaam binnenklimaat met een hogere omzet iets voor u?

Airconditioning computerruimte

Ook voor een computer of een server is er een ideale werktemperatuur. Een airconditioning voor uw serverruimte garandeert de werking van computers en voorkomt het uitvallen waardoor u en uw personeel altijd verder kunnen werken. Door gebruik te maken van airconditioning in uw computerruimte verlengt u tevens de levensduur van uw kostbare apparatuur.

DIBO helpt u graag voor verder voor een goed advies met ruime keuzemogelijkheden. Dat begint bij een duidelijke uitleg van onze adviseur bij u op locatie om ter plaatse en aan de hand van voorbeelden het juiste advies te geven. Bel of stuur een email voor meer informatie.